...
OM OS

Vi repræsenterer fremtidens landbrug og fødevare-erhverv.

Vi arbejder for et grønt og levedygtigt landbrug. Som brødføder flere mennesker på mindre plads. Som igen skaber liv på landet. Og som gør det overkommeligt for landbrugere at få økonomien til at hænge sammen.

Det bliver ikke nogen lille opgave. Vores landbrug har i alt for mange år været fanget i en spiral af gæld og stadig lavere priser på fødevarer, der langsomt afvikler landbruget. Og samtidig har en uholdbar stor industriel kødproduktion skabt store klima- og miljøkonsekvenser.

I landbrugslobbyen har vi været sene til at indse, at det er nu der skal handles, hvis landbruget skal have en fremtid. Nu kan vi ikke længere vende det blinde øje til.

Men der er gode nyheder. Hvis vi i fællesskab handler, kan vi fremtidssikre vores landbrug. Så kan vi også i fremtiden kalde os et landbrugsland.

Vi vil være med til at levere ansvarlige løsninger for vores landbrugere, natur og livet på landet. Vi vil bevise, at man kan føre en landbrugsvenlig politik, som tager hånd om vores klima og miljø.

CROWDFUNDING

Hjælp os med at komme i de landsdækkende aviser

13. Oktober 2023

Under havoverfladen gemmer der sig en ørken. Landbrugets udledninger af kvælstof har nemlig gjort, at vores fjorde og åer ikke længere kan trække vejret. Vi vil sige undskyld på vegne af landbrugslobbyen for, at bremse den politiske handling. Vi må se i øjnene, at frivillige aftaler, der ikke bliver overholdt, simpelthen ikke slår til.

Læs mere
...